Digitalisera utbildningen utan att tumma på leveransen

Idag är kunskap mer lättillgängligt än någonsin vilket har bidragit till utmaningar inom många utbildningsföretag. För vissa har e-Learning varit en självklar transformation men den typen av utbildningsform fungerar inte för alla.

I utbildningar som levererar mjuka värden står det klart att du får mest ut av din utbildning när du träffar andra med liknande utmaningar och erfarenheter. Utöver att läraren ska vara kvalificerad med rätt yrkeskompetens krävs också att innehållet anpassas helt efter vad deltagarna efterfrågar.

Inom bolag som levererar dynamiskt och nätverkande innehåll, där gruppdiskussioner är minst lika viktigt som själva innehållet, har det länge funnits ett velande kring hur en digital leverans ska få samma kvalité som en fysisk. Samtidigt möta den tuffa konkurrensen där ute. Det är ofta dessa bolag som står inför stora utmaningar, där kursplatser bokas av och kurser tvingats att ställa in.

 

När e-Learning inte är ett alternativ

På F7 Möten & Konferens erbjuder vi nu möjligheten för utbildningsföretag att ställa om, utan att behöva tumma på leveransen och utan att investera i det själva. Vi har med framgång fått deltagarna att vara aktiva och engagera sig under utbildningen. Interaktionen mellan lärare och andra deltagare har varit i likhet med den som vanligtvis sker i våra lokaler.

 

Vi tar hand om tekniken

Vi på F7 riggar upp lokalen och ser till att tekniken går i linje med lärarens behov. För att ni ska kunna lägga all fokus på leveransen sitter vi med som teknisk support under hela utbildningen:

  • Stöttar och coachar läraren
  • Styr ljud och kamera
  • Modererar chatt och deltagare

Alla utbildningar är olika och vi anpassar utbildningsformen efter era behov. Kontakta oss så tar vi ett förutsättningslöst möte där vi tar fram förslag hur vi kan hjälpa just er.

 

Hybrida klassrum – för utbildningar som kräver lite mer

De flesta utbildningar går numera, med hjälp av ny teknik, att leverera på samma nivå via webben som i klassrummet. Moment som workshops, gruppövningar och nätverkande mellan deltagare går att få till även om det är en digital utbildning.

En orsak till att många inte väljer att delta på en fysisk utbildning, utöver brist på tid, kan vara den ekonomiska aspekten då det i vissa fall tillkommer kostnader för resor och boende utöver kursavgiften. Ändå finns det både deltagare och föreläsare som föredrar att ses på plats för att träffas fysiskt och utbyta erfarenheter, ha spontana diskussioner vid fikat och ta sällskap till stationen efter utbildningsdagen.
För att möta båda behoven har vi skapat hybrida klassrum vilket innebär att föreläsare och deltagare själva kan välja om de vill sitta med i klassrummet eller delta på distans. Vi på F7 Möten & Konferens ser till att upplevelsen blir lika bra för de som är på plats i lokalen som för de som sitter hemma. Nästan…Fikat där hemma kan vi tyvärr inte styra över 😉

Det gör vi genom att:

  • Se till att ljud som går ut från lokalen är klart och utan störning
  • De digitala deltagarna får en bra överblick av vad som sker i lokalen och kring klasskamraterna.
  • Skapa en trygg miljö där alla får komma till tals och känner sig bekväma

 

Webinar för inspiration eller information

Se till att hålla kunderna varma även om det inte är läge att ses. Har ni något intressant att dela med er av? Kunskap, nyheter eller kanske dema en ny produkt eller tjänst som ni tror många skulle ha nytta av? Då framtiden är oviss och mycket lagts på is är det många som har tid över som de gärna lägger på att uppdatera sig inom sitt område. Om ni inte kan göra det fysiskt – gör det online!

Vi har lång erfarenhet av att livestreama webinars då vi genomfört många frukost- och kvällsmöten, inspirationsföreläsningar och rena informationsmöten. Vi erbjuder er att nå ut till många samtidig men ändå på ett personligt sätt där alla som deltar kan känna sig delaktiga. Våra möteslokaler är utrustade med teknik för att skapa en personlig känsla så likt det ”riktiga” mötet som möjligt. Vi står för lokal och teknik – och ni för innehållet!

Pris från SEK 6 500 exkl.moms